Klubmodul henter siden
Er insekter fremtidens mad? - Hovedgård bibliotek
Tilmeldingsfrist er overskredet

Er insekter fremtidens mad?


Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden.

Men alligevel er det ikke helt naturligt for alle at spise insekter.
To milliarder mennesker spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og kan produceres bæredygtigt?
 
Insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK vil fortælle hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter, og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød. Mad med insekter er under stor udvikling, og Charlotte Bay ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning. Fotograf Jan Jul Søndergaard.
 
Køb billet på horsensbibliotek.dk eller kommunens biblioteker
 
 
Tilmeldte
0 /25
Tilmeldingsfrist
01.10.2019
Tidspunkt
01.10.2019 kl. 19.00 - 01.10.2019 kl. 21.00
Sted
Hovedgård Bibliotek
Pris
51,00 kr.